Sobre DAC Arquitectura

DAC Arquitectura, Rehabilitació i Urbanisme, S.L.P. és una firma professional que inicia la seva activitat des de l’1 de gener de 2005, fruit de la suma de les experiències professionals dels dos socis fundadors, David Lladó Porta, Arquitecte i Màster en Projectació Urbanística i Carmen Mendoza Arroyo, Arquitecta i Doctora en Arquitectura i Planejament, després de 14 anys de dedicació professionals amb prestigiosos arquitectes catalans i internacionals, en el àmbit privat i públic.

Ambdós disposen d’una dilatada experiència professional que va des de l’urbanisme a la consultoria d’estructures, passant pel projecte i la rehabilitació, així com una destacada participació docent en les Universitats i Escoles catalanes.

DAC Arquitectura disposa d’un d’equip professional intern molt complert i alhora treballa amb els millors especialistes de cada camp per a cada tipus de projecte. Disposa també dels recursos tècnics necessaris per donar el millor servei als seus clients i desenvolupar els projectes amb el màxim nivell professional.

Per a més informació podeu visualitzar-la a: www.dacarquitectura.com

Gran Via de Carles III, 46-48, escala O, local, 08028 Barcelona, Telèfon 93 301 79 40

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s